Валери Божинов и Благой Георгиев ще се изявяват като актьори в хитовото представление

...
Валери Божинов и Благой Георгиев ще се изявяват като актьори в хитовото представление
Коментари Харесай

Сензационна новина за Валери Божинов, не остана по-назад от Благо Георгиев

Валери Божинов и Благой Георгиев ще се изявяват като актьори в хитовото зрелище „ Спанак с картофи “.

Георгиев към този момент гастролира в спектакъла, който се игра преди седмица в Пловдив. Предстои да го гледат и феновете във Варна, Бургас и Царево. „ Решихме да вкараме още забавни и обичани лица в пиесата, с цел да е атрактивна, и хората същински да се забавляват, въпреки всичко е лято. И Благо, и Валери, са задоволително атрактивни в новото си амплоа, и същински ще зарадват феновете на театъра “, споделя продуцентът Кирил Кирилов.

„ Спанак с картофи “ е написана от унгарския драматург Золтан Егреши. Тя е занимателна и в същото време умна комедия, международен театрален феномен допълнително от 23 страни, измежду които Германия, Русия, Чехия и Италия.

Представлението вкарва публиката в съблекалнята на трима футболни съдии преди и след мача. Те са видимо другарски настроени сътрудници, които в действителност са яростни противници за дами и постове. Въпросите са дали ще спазят ангажимента да работят в екип в името на общия триумф и огромната игра и дали ще им се размине единствено с нецензурни припеви.

В основните функции влизат актьорите Кирил Ефремов, Иво Аръков и Антоан Петров. Режисьор е Богдан Петканин.

„ Спанак с картофи “ ще се играе на 11 юли във Варна, на 12 юли ще го гледа и софийската аудитория в открита сцена „ Сълза и смях “, а на 24 юли артисти и футболисти гостуват на фестивала „ Арт поток “ в Царево. На 8 август спектакълът ще се играе в Бургас.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР